Nieuws

Geslaagd PK veldlopen 2023! 

Modder en regen en veel wind vormde gisteren het toneel voor het provinciale kampioenschap veldlopen te Roeselare. Zo'n 20 van onze atleten trokken de crossspikes aan.

Thalissa Vanderwee zorgde bovendien voor een derde plaats bij de juniors dames! Trainingsgenoot Simon Vandenbon koos voor de korte cross en werd knap 5de.

Op de lange afstand werden de twee Karels, Karel Kerckaert en Karel Moerman op hun beurt 6de en 8ste, Steven Broucke die na lange tijd zijn wedstrijdtenue nog eens bovenhaalde was goed voor top-30 plaats.

Bij de cadetten jongens werd Merlijn Karmazin 36ste, bij de meisjes werd Hanne Beauprez 20ste.

Bij de miniemen zorgden Devin Depoorter en Aiko Desaever voor een mooie 11de en 12de plaats in hun wedstrijd. In de wedstrijd van Devin werd Steyn Vansteenkiste 19de en Nand De Bruyne 25ste. Tweedejaarsminiem Kasper Famaey werd 29ste.

Bij de pupillen werd Kobe Decancq 12de, Vita Louwyck 13de en Fie Broucke 19de.

Leuk om te zien dat ook heel wat kangoeroes en benjamins aan de start verschenen en het beste van zichzelf gaven. Bij de kangoeroes zagen we Olivia Joye, Lou Mestdaghe en Michelle Noyelle. Bij de benjamins meisjes Bo Demeulenaere, Lili Mestdagh en Marie Vanhoutte. Ten slotte de jongens met Jull Brouck, Matteo Cicou, Xibo Devaere en Victor Verschelde.